DOĞANHİSAR TİCARET ODASI BAŞKANI SAMİ KAPCI’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
Tarih: 14-06-2018

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Doğanhisar Ticaret Odası Başkanı Sami KAPCI, “Ortak dileğimiz; aydınlık bir gelecek, umut dolu, kardeşçe bir yaşam. Ramazan Bayramımız; bunlara ilişkin inancımızı ve umudumuzu güçlendirecek sevinç günleridir” ifadesini kullandı.

Kapcı; ”Bayramların en önemli özelliklerinden birinin akraba, eş ve dostları ziyaret etme fırsatını yakalama olduğunu dile getiren Kapcı, bu geleneğin ihmal edilmemesi gerektiğini vurguladı. İnsana yakışan kardeşçe yaşamak ve kardeşinin elini samimiyetle tutabilmektir. Mübarek Ramazan Bayramı bu yüce duyguları içinde hayırlara vesile olmasını temenni eder, tüm üyelerimize bereket getirmesini yüce Allah’tan niyaz ederim.” dedi.

• Sosyal Medya