Sayısal Takografya Kartı Odamızda Verilmeye Başladı
Tarih: 01-02-2022

Doğanhisar Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sami KAPCI 'nın girişimleri neticesinde Ulaştırma sektöründeki Sayısal Takograf kartı hizmeti Doğanhisar Ticaret Odasında verilmeye başlandı.

Tüm Türkiye genelinde 81 il ve bazı ilçe Ticaret ve Sanayi Odasın da verilmekte olan Dijital Ehliyet hizmetleri artık Doğanhisar  Ticaret  Odasında da verilmeye başlanmıştır.

Hizmet sınırlarını sürekli genişletmek için çalıştığını belirten Doğanhisar TO başkanı Sami KAPCI ''Yerel ve Uluslararası Ticaretin unsurların dan birisini oluşturan karayolu ile uluslararası eşya taşımacılığını kolaylaştırmak amacıyla oluşturulan hükümler gereğince 2011 yılında yürürlüğe giren Sayısal Takograf uygulaması kapsamında tüm ulaştırma sektöründe faaliyet gösteren firmalara ve çalışanlarına Dijital Ehliyet alma zorunluluğu bulunmaktadır. Doğanhisar  Ticaret Odası olarak uzun çalışmalar ve görüşmeler neticesinde odamız yetkilendirilmiştir.

Bizden yardımlarını esirgemeyen TOBB Başkanımız Sn. M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU’na teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Bu çerçevede; 01.02.2022 tarhinden itibaren odamızda Sayısal Takograf-Sürücü Kartı-Şirket Kartı- Servis Kartı (Dijital Ehliyet) İşlemleri başlamıştır.
Üyelerimiz artık Dijital Ehliyet hizmetini Odamız bünyesinde verilmeye başlanmıştır
Odamız üyelerine ve  Doğanhisarlı hemşerilerimize hayırlı olsun.