Üyelerimize Duyuru
Tarih: 07-09-2022

SAYIN ÜYEMİZ,

5174 sayılı Kanun ve Organ Seçimleri Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca 01 EKİM 2022 CUMARTESİ GÜNÜ yargı gözetiminde Odamız Hizmet Binasında yapılacak olan Odamız Meslek Komiteleri ve Meclis asil ve yedek üyelerinin seçimlerine ilişkin,

Seçme ve seçilme hakkına sahip olanları gösterir güncel üye listesi TOBB' un ortak veri tabanından alınarak, Doğanhisar İlçe Seçim Kuruluna sunulmuş olup incelenmesi tamamlanmıştır.

-Seçme-seçilme hakkını haiz olan üyeler ile yalnız seçme hakkını haiz olan üyelere ait, İlçe seçim kurulu Başkanı Hakimi tarafından onaylanmış listeler, Odamız hizmet binasında 07-08-09 Eylül 2022 (Çarşamba -Perşembe-Cuma-) tarihlerinde üç tam iş günü ilan edilmektedir. Söz konusu listelere ilan süresi içinde Doğanhisar İlçe Seçim Kurulu Başkanlığına hitaben itiraz edilebilecektir.

Özellikle listelerin Seçim Kuruluna teslim edildiği tarih olan 06.09.2022 tarihinden bu yana aidat borçlarını ödeyerek durumlarını faal hale getiren üyeler ve vergi durumlarındaki hatadan dolayı listelerde yer almayıp durumlarını düzelten üyelerin, durumlarını ispat eden belgelerle 07-08-09 Eylül 2022 (Çarşamba-Perşembe-Cuma) Seçim Kuruluna bizzat başvurup listelere eklenmelerini talep etmeleri gerekmektedir.

Kontrollerin sağlanması amacıyla durumu bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,